Behandlingsformer

Fysiurgisk massage


Massage er en af verdens ældste og mest enkle terapiformer, som genopbygger de kræfter, der kan forbedre kroppens kredsløb, reducere stivhed oglindre ledsmerter.

Det er også et godt middel til lindring af stress. Så uanset om man har en gammel skade som volder problemer og virker bevægelseshæmmende, har ondt et sted, om man lider af spændingshovedpine, eller bare trænger til at blive løsnet op og forkølet lidt, kan man have stor glæde af massage.

Uanset om man er ung eller gammel vil fysiurgisk massage genopbygge kroppens harmoni og balance.

                          25 min 370.- kr.

40 min 460.- kr.

55 min 550.- kr.


Muskelterapi


Muskelterapi er en dybdegående behandling, der tilrettelægges efter den enkeltes behov.

Som muskelterapeut har man ud over fysiurgisk massage og kraniosakralterapi, en lang række af andre specifikke behandlingsmetoder som kan sammensættes, så det passer specielt til den enkelte person.

Herved opnås en meget effektiv og specifik behandling, som i langt de fleste tilfælde giver meget hurtigt resultat.


Klinikken før ofte henvendelser fra mennesker som nærmest har opgivet håbet om lindring af deres smerter, efter at have prøvet mange forskellige behandlingsformer uden held og derfor har spist stærkt smertestillende medicin længe.


Det er så en meget stor glæde at opleve muskelterapien kan hjælpe mange af disse mennesker ud af deres smerter og store medicinforbrug og vende tilbage til et givende liv igen.

                      25 min 370.- kr.

40 min 460.- kr.

55 min 550.- kr.

KranioSakralTerapi


KranioSakralTerapi, er en behandling, der omfatter vores kranie, rygsøjle og korsben, hvilket er den mest centrale del af hele det opretstående menneske, det såkaldte kraniosakralesystem.

En ubalance her kan have uheldig indflydelse på mange organer og funktioner i vores krop. Ubalancen kan være opstået ved fødslen, en ulykke eller et slag i hovedet, ryggen, korsbenet eller halebenet. Problemerne kan også opstå gradvist som følge af en dårlig kropsholdning.

 

KranioSakralTerapi er en meget blid og nænsom behandling som genopretter balancen i det kraniosakralesystem. Behandlingen foregår påklædt, liggende afslappet og  behageligt på en briks. Ofte oplever man at få mere energi og overblik samt blive mere målrettet og afklaret efter få behandlinger.

 

Følgende symptomer kan have glæde af KranioSakralTerapi:


Hovedpine og migræne

Stress

Kæbe og pandehulebetændelse

Uro i kroppen og søvnbesvær

Spædbørnskolik

Koncentrations- og indlæringsproblemer

Menstuationssmerter

Urolige og hyperaktive børn

Ordblindhed

                        25 min 370.- kr.

 40 min 460.- kr.

 55 min 550.- kr.


Andre behandlingsformer


Neurodynamics


Er en behandling af nervevævet. Vi har et stort netværk af nerver i hele kroppen. Dette væv skal kunne bevæge sig frit i sin bane, ellers kan nervesystemets beskeder ikke komme rundt i kroppen. Nervebanernes frie bevægelse kan skades f.eks. ved overbelastning, brud, slag, betændelsestilstande osv.


Typisk kan symptomerne være:


Springende smerter

Prikkende fælelse

Sovende fornemmelse i et lokalt område

Behandlingen er meget blid og består ganske enkelt af

hurtige, vippende bevægelser, som genskaber nervebanens

frie bevægelse, hvorved smertelindring hurtig opnås.Ledmobilisering


En teknik der består af rytmiske, roterende bevægelser af leddet, hvorved bevægeligheden af leddet øges.Organmassage


En meget præcis og behagelig metode til at afspænde de indre organer.

Spændingerne i organsystemet kan påvirke musklernes funktion negativt.

F.eks. kan ubalancer i tyktarmen ud over at give forstoppelse og hæmorider også give nakke-, ryg- og hofteproblemer.Akupressur


Er en punktmassage, der aktiverer meridianbanerne og dermed energi gennemstrømningen i hele kroppen. Kroppen har 14 meridianbaner, som hver især relaterer til bestemte muskler og organer. Ved at aktivere de enkelte punkter på den aktuelle bane, opnås en rigtig god virkning af den

samlede behandling.Ring for info

Kontakt

    Rorupvej 24, Rorup

    4320 Lejre

Kost og livsstilsanalyse

Har du et ønske om at tabe dig og har du allerede prøvet forskellige slankekurer uden det store held.. Eller lever du allerede sundt og uden overflådig kalorieindtag, men taber ikke et gram.. Så kan du helt sikkert have glæde af en personlig kost og livsstilsanalyse. Her tages udgangspunkt i dig og dit liv, dine vaner og ønsker. Der gives råd, vejledning og gode ideer til hvordan du kan ændre ting i dit liv som kan gøre en forskel. Det er ikke en slankekur, men en livsstilsændring som på længere sigt vil holde, netop fordi den gør dig godt.


Eller måske er du løbet tør for energi og overskud i en travl hverdag og trænger til et energiboost.Også her tages der udgangspunkt i en personlig livsstilsanalyse, som giver godt overblik over, hvor der effektivt kan tages fat, for at du igen får mere energi.


For både kost og energi er det i de fleste tilfælde enkle og overskuelige ændringer der skal til for at gøre en forskel i dit liv. Vejledningen gives altid med forståelse for og hensyn til din hverdag, således at ændringerne let kan integreres. Dermed opnås en livsstil som giver et varigt resultat.


Kost og livsstilsanalyse incl. 45 min. gennemgang og vejledning.

   Tel: 22 19 98 51


    Man - Tirs - Tors  8 - 17

    Ons - Fre                  8 - 14

Praktisk information

Gavekort udstedes.


Afbud senest 24 timer før aftalt tid.


Ved senere eller manglende afbud, opkræves gebyr svarende til behandlingsprisen

Hvis der behandles i klinikken, bliver du mødt af telefonsvaren, indtal så venligst navn og telefon nr. Du vil herefter blive kontaktet hurtigst muligt.

Henvendelser uden for klinikkens åbningstid, besvares førstkommende hverdag.


Klinikken er beliggende i rolige omgivelser ca. 8 km syd for Roskilde.

Her er med garanti altid en ledig parkeringsplads til din bil.

Parkering på kirkens parkeringsplads anbefales.